Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Nyártól a kempingezők is wifizhetnek a Balatonnál Nyomtatás E-mail
Írta: Vannet   
2018. május 25.
ImageNagy sávszélességű wifi-hálózatot telepítettek két népszerű balatoni kempingben. A siófoki Aranypart és a zamárdi Mirabella vendégei az idei szezontól kezdve használhatják a szolgáltatást.
Tovább...
 
Exkluzív interjú a Beszélgetések Istennel szerzőjével Nyomtatás E-mail
Írta: EVERNESS   
2018. május 25.
ImageNeale Donald Walsh 33 könyvet írt a kortárs spiritualitásról és annak a mindennapi életben való gyakorlásáról. A Beszélgetések Istennel című sorozat kilenc könyve közül hét bejutott a New York Times bestseller listájára, sőt, az első könyv 134 hétig az első helyen tartotta magát. Az író most exkluzív interjút adott az Everness Fesztivál közönségének, amelyben azt is megosztottaa, miért is tartja kiemelkedően fontosnak a hasonló rendezvényeket.
Tovább...
 
Ezer lámpás éjszakája - összefogás az eltűnt gyermekekért Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. május 24.
Az eltűnt gyerekek világnapjához kapcsolódóan nyolcadik alkalommal rendezik meg országszerte az Ezer Lámpás Éjszakáját. A jótékonysági koncert- és programsorozathoz Székesfehérvár ismét kapcsolódik, az Alba Plaza előtti térre várják az érdeklődőket vasárnap 17 órától.
Tovább...
 
Legyen kincsesbányának saját temetője! Nyomtatás E-mail
Írta: Szatzker Csaba   
2018. május 24.
ImageKincsesbányán régi lakossági igény, hogy legyen a településnek saját temetője. Ennek megvalósítása nem lehetetlen, de több mint 30 milliós költséget jelent. A képviselő-testület is többször foglalkozott a témával, tett is néhány kezdeti lépést...
Tovább...
 
Folytatódik az Alba Mater Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. május 24.
Folytatódik az Alba Mater programsorozata a Corvinus székesfehérvári kampuszán. Pénteken délután Dr. András Krisztina és vendégei Sport és gazdaság címmel folytatnak kerekasztal-beszélgetést, amelynek központi témája a sportolói kettős karrier. A rendezvény meghívott vendégei között ott lesz Marosi Katalin, Vörös Zsuzsanna, Fekti István és Dávid Kornél.
Tovább...
 
Nyílt nap munkaügyi kérdésekről Nyomtatás E-mail
Írta: Csathó Barna   
2018. május 24.
ImageA Fejér Megyei Kormányhivatal Székesfehérvári Járási Hivatala, Műszaki Engedélyezési, Fogyasztóvédelmi és Foglalkoztatási Főosztály Munkavédelmi és Munkaügyi Osztály munkaügyi szakterülete szakmai nyílt napot rendez május 25-én, pénteken 10-től 13 óráig Székesfehérváron, a Mátyás király körút 6. sz. irodaépület földszinti ügyfélfogadó helyiségében.
Tovább...
 
Popeye és a spenót mítosza egy tévedés miatt Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. május 24.
ImageAz olaszok fenyőmagot, mazsolát, szardellát kevernek a spenóthoz. Görögországban főtt rizzsel, fetasajttal és mentával tálalják. Spanyolországban fokhagyma, vöröshagyma, paprika, olívaolaj és fahéj teszi pikánsabbá. A franciák fenyőmagot, fokhagymát és szerecsendiót tesznek mellé. Észak-Afrikában paradicsompüré, citromlé, tojás, római kömény, chilipaprika jár hozzá. – Popey, a híres tengerész pedig csak úgy magában gurítja le a spenótkonzerveit, hogy emberfeletti erőre tegyen szert.
Tovább...
 
Most akkor eper vagy szamóca? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. május 24.
ImageBár a nagyáruházakban már régóta kapható, nálunk még csak most piroslik az eper. A saját kertben termesztett epernek nincsen párja zamatban és élményszinten sem, hiszen nincs is jobb annál, mint frissen leszakítani, és mosás nélkül, úgy porosan, földesen megízlelni édes levét, miközben nem törődünk a fogunk alatt csikorgó homokkal. (Mert ki is bírja kivárni, míg a kerti csaphoz ér? Én általában nem.)
Tovább...
 
Hétpróbás mackókeresők a Hetedhét Játékfesztiválon Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Programszervező Kft. , ÖKK   
2018. május 24.
ImageLádavasút, felhővadászat, lovagi torna, élményműhely, mackókereső kalandok a hétpróbásoknak, a színpadon bábműsorok, koncertek, a Vörösmarty Színház jótékonysági programja – igazán sokszínű lesz idén a Hetedhét Játékfesztivál, amelyet a gyermeknap hétvégéjén, május 26–27-én rendeznek meg a Belvárosban, a Városház téren és a Fő utcán egészen a Mátyás Király-emlékműig.
Tovább...
 
Felújítják a kis Pozsonyit és a Dobsinai utcát Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2018. május 23.
A Pozsonyi út felső szakaszának („kis” Pozsonyinak) és a Dobsinai utcának a felújításáról tartottak lakossági tervbemutató fórumot kedden kora este a Kossuth Lajos Általános Iskolában. A Bajmóci utca mellett idén a Pozsonyi út Pöstyéni utca és Nagyszombati út közötti szakaszának a teljes felújítása, valamint a Dobsinai utca két ágának, köztük a Kriványi és a Pozsonyi út közötti szakasznak a felújítása is megtörténik - mondta Östör Annamária, a terület önkormányzati képviselője.
Tovább...
 
"Hangos, színes és büdös" Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2018. május 23.
ImageDr. Murányi Zoltán, az egri Eszterházy Károly Egyetem Pedagógusképző Központjának főigazgatója tartott különleges kémiaórát fehérvári középiskolásoknak az Alba Innovárban.
Tovább...
 
<< Első < Előző 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 Következő > Utolsó >>

Eredmények 10484 - 10494 / 20422